Bukva – drvo za ogrev

Bukva – drvo za ogrev

Najkvalitetnija Bukva za ogrev. Prodajemo u oblicama i cepanicama. Možete poručiti suvu ili sirovu bukvu, zavisno od vaših potreba.

Bukva - drvo za ogrev

Pile of wood pellets isolated on white

Grejanje na pelet

Zbog svih prednosti peleta preduzeće Iskra Ogrev je odlučilo da započne prodaju peleta. Proizvodnja samog peleta se odvija u kontrolisanim uslovima u skladu sa evropskim EN PLUS A2  standardom : prečnik od 6 mm, dužina do 20 mm, vlaga 6,9 %, ostatak pepela 1,1 % i donja granica energetske vrednosti 17,24 MJ.

Pročitajte više

23 godine tradicije

Kvalitet i poverenje su nas održali u samom vrhu već 23 godine.
Iskra Ogrev d.o.o.
Poslujemo od 1992.

IO-Logo

Isporuka na vašu adresu

Sve što kupite kod nas možete dobiti direktno u najkraćem mogućem roku. Naručite telefonom i ugalj ili pelet vam stižu na vašu adresu u zakazano vreme.

Super kalorični pelet

Na stovarištu Iskra ogrev d.o.o možete naći visoko kvalitetni pelet po veoma povoljnim uslovima i ceni . Proizveden od kompresovanog drveta izdvaja se kao jednostavno i ekonomično rešenje.

Pozovite nas!

Iskra Ogrev d.o.o. maloprodaja i veleprodaja ogreva. Pozovite nas ili posetite stovarište uglja na našoj lokaciji na Dorćolu.

Pošaljite nam mejl

Za više detalja o uglju i ostalom ogrevu kontaktirajte nas na info@iskraogrev.rs. Naš tim je tu da vam pomogne u izboru bilo da kupujete za privatne potrebe ili za firmu.