22 jul 2016

Pelet – najsavremenije gorivo na tržištu

U savremenim uslovima življenja, kada se akcenat stavlja na očuvanje životne sredine i održivi razvoj, goriva koja se proizvode iz biomase sve vise dobijaju na znacaju.

Korišćenje peleta, kao materijala za ogrev, ima višestruke prednosti, kako na očuvanje životne sredine, tako i zakorisnike.

Pelete je viskokokaloricno biogorivo koje se dobija od drveta, mlevenjem, sušenjem i presovanjem pod visokim pritiskom bez dodavanja aditiva.

Zbog svog oblika i veličine pelet omogućava automatski rad – punjenje gorionika i sagorevanje u pećima koje greju naše domove i poslovne objekte. U potpunosti ispunjava visoke ekološke standarde pri sagorevanju, čime poboljšava kvalitet života i ne ugrožava okolinu i prirodu.

Granule peleta su cilindričnog oblika čijim sagorevanjem nastaje svega  0.8 - 1% pepela.

Zbog oblika i veličine lako se transportuje, skladišti I jednostavno se pune ložišta peći.Iskorišćenost peleta je i do 98%.

Kilogram peleta može proizvesti oko pet kilovat sati toplotne energije.

Naša firma vrši isporuku peleta na adresu kupca. Usluga obuhvata i unošenje peleta u spremišta i skladišta, ako prilaz omogućava pristup vozilu i elektropaletaru.

Bavimo se isključivo prodajom najkvalitetnijeg peleta – pelet od bukve 100%.

 

Pelet, ugalj, stovarište uglja Iskra ogrev Pelet, ugalj, stovarište uglja Iskra ogrev Pelet, ugalj, stovarište uglja Iskra ogrev Pelet, ugalj, stovarište uglja Iskra ogrev Pelet, ugalj, stovarište uglja Iskra ogrev

18 okt 2015

NortenWeb dizajnirao novi sajt Iskra Ogreva

U Iskra Ogrevu odlučili smo da predstavimo naše dugogodišnje poslovanje kao i ponudu našim stalnim ali i novim kupcima u novom svetlu. U tome nam je pomogla renomirana kompanija NortenWeb. Sajt koji imamo priliku da vam predstavimo je u koraku sa najnovijim standardima i predstavlja najviši domet kada je u pitanju maloprodaja ogrevnog materijala, u kojoj je Iskra Ogrev već 23 godine. Smatrali smo da je vreme da  još jednom opravdamo poverenje koje su nam ukazali naši dugogodišnji klijenti, te da uvedemo lak i jednostavan način predstavljanja naših proizvoda. 

Takođe, našim klijentima omogućeno je da sada ne samo putem računara, već i putem mobilnih telefona i tableta vrlo lako pregledaju našu ponudu i uvere se zašto smo dugi niz godina u samom vrhu kada je u pitanju nabavka ogreva. Uskoro u ponudi imamo i najkvalitetniji pelet kao i drva za ogrev o čemu ćete biti obavešteni putem sajta. 

Ono što u Iskra Ogrevu volimo da kažemo je: Tu smo zbog vas! Pozovite nas za sve dodatne informacije ili za direktno naručivanje ogreva i zakazivanje termina dostave. Takođe, možete nas posetiti direktno na maloprodajnom stovarištu u Dunavskoj 7, na Dorćolu. Čekamo vas!

31 maj 2015

Uskoro u ponudi najkvalitetniji pelet

Na vaš zahtev uskro u ponudi i pelet izrađen po najsavremenijoj švedskoj tehnologiji. Napravljen od bukve ili oraha ovaj pelet je pripremljen za savremeno zagrevanje prostorija za peći nove generacije. Ukoliko imate centralno grejanje na pelet, posebnu pažnju trebate usmeriti na odabir dobrog ogrevnog materijala. Razlika izmedju kvalitetnog peleta i peleta nabavljenog od nekvalitetnog drveta izrađenog lošom tehnologijom je ogromna, pre svega u smislu gubitka uloženog novca i vremena utrošenog na često dogrevanje u slučaju lošeg peleta, kao i naknadnu nabavku dodatnog peleta koji ispunjava sve zahteve.

Uskoro na sajtu Iskra Ogreva moći ćete da odaberete i drva za ogrev, a za ovu vrstu ogreva omogućili smo nabavku putem telefona i zakazivanje isporuke na željenu adresu.