U Iskra Ogrevu odlučili smo da predstavimo naše dugogodišnje poslovanje kao i ponudu našim stalnim ali i novim kupcima u novom svetlu. U tome nam je pomogla renomirana kompanija NortenWeb. Sajt koji imamo priliku da vam predstavimo je u koraku sa najnovijim standardima i predstavlja najviši domet kada je u pitanju maloprodaja ogrevnog materijala, u kojoj je Iskra Ogrev već 23 godine. Smatrali smo da je vreme da  još jednom opravdamo poverenje koje su nam ukazali naši dugogodišnji klijenti, te da uvedemo lak i jednostavan način predstavljanja naših proizvoda. 

Takođe, našim klijentima omogućeno je da sada ne samo putem računara, već i putem mobilnih telefona i tableta vrlo lako pregledaju našu ponudu i uvere se zašto smo dugi niz godina u samom vrhu kada je u pitanju nabavka ogreva. Uskoro u ponudi imamo i najkvalitetniji pelet kao i drva za ogrev o čemu ćete biti obavešteni putem sajta. 

Ono što u Iskra Ogrevu volimo da kažemo je: Tu smo zbog vas! Pozovite nas za sve dodatne informacije ili za direktno naručivanje ogreva i zakazivanje termina dostave. Takođe, možete nas posetiti direktno na maloprodajnom stovarištu u Dunavskoj 7, na Dorćolu. Čekamo vas!