Naručite telefonom

U maloprodaji na našem stovarištu u Dunavskoj 7 na Dorćolu, uvek imamo zaliha uglja spremnih za isporuku. Pozovite nas za trenutnu ponudu peleta i drva za ogrev.

Isporuka na vašu adresu

Sve što kupite kod nas možete dobiti direktno u najkraćem mogućem roku. Naručite telefonom i ugalj ili pelet vam stižu na vašu adresu u zakazano vreme.

Super kalorični pelet

Na stovarištu Iskra ogrev d.o.o možete naći visoko kvalitetni pelet po veoma povoljnim uslovima i ceni . Proizveden od kompresovanog drveta izdvaja se kao jednostavno i ekonomično rešenje.

 

Kompanija Iskra Ogrev d.o.o. iz Beograda osnovana je 1992. godine. Naša glavna delatnost je prodaja ogreva. Celokupnu količinu uglja koju uvozimo prodajemo preko stovarišta, u maloprodaji. U našem sastavu je vozni park sa kamionima i mašinama za utovar i istovar uglja kao i železnički kolosek za dopremanje uglja železnicom, sa kojom imamo važeći ugovor. Na stovarištu možemo u svako doba da skladištimo 5.000 tona uglja. Našim kupcima izlazimo u susret sa dostavom na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

 

Kamion za prevoz uglja, stovarište Iskra Ogrev Kamion za prevoz uglja, stovarište Iskra Ogrev Kamion za prevoz uglja, stovarište Iskra Ogrev Stovariste Iskra Ogrev

Vaga za merenje, stovarište Iskra Ogrev Vagoni sa ugljem, stovarište Iskra Ogrev Kameni ugalj, stovarište Iskra Ogrev Istovar uglja, stovarište Iskra Ogrev

23 godine tradicije

Kvalitet i poverenje su nas održali u samom vrhu već 23 godine.
Iskra Ogrev d.o.o.
Poslujemo od 1992.

IO-Logo