Miljevina – mrki ugalj

Miljevina – mrki ugalj

Novi rudnik mrkog uglja "Miljevina" Miljevina (BiH). Nalazi se u mestu Foča u Bosni i Hercegovini. Separacija je dobra tako da se dobija relativno čist ugalj. Poseduje srednju kaloričnu vrednost.

Miljevina - mrki ugalj
Resavica – mrki ugalj

Resavica – mrki ugalj

Iz rudnika Rembas se vadi mrki ugalj Resavica. Rudnik Rembas se nalazi u blizini mesta Despotovac. Mrki ugalj Resavica je visokao kvalitetni mrki ugalj koji se dobija podzemnom eksploatacijom.

Resavica - mrki ugalj
Štavalj – mrki ugalj

Štavalj – mrki ugalj

Rudnik mrkog uglja "Štavalj" Sjenica (SRB). Ugalj se pere i na taj način se odstranjuju prašina, mulj i sve nečistoće. Takvim načinom se dobija veoma čist ugalj visokog kvaliteta

Štavalj - mrki ugalj
Soko – mrki ugalj

Soko – mrki ugalj

Rudnik mrkog uglja "Soko" Sokobanja (SRB) – proizvodi visokokalorični mrki ugalj, jedan od najkaloričnijih ugljeva u Srbiji.

Soko - mrki ugalj
Banovići – mrki ugalj

Banovići – mrki ugalj

Vrlo kaloričan ugalj koji dugo drži toplotu. Samim tim interval loženja je ređi nego kod ostalih tipova uglja. Banović ugalj se najviše koristi za loženje u kotlovima sa centralnim grejanjem.

Banovići - mrki ugalj

23 godine tradicije

Kvalitet i poverenje su nas održali u samom vrhu već 23 godine.
Iskra Ogrev d.o.o.
Poslujemo od 1992.

logo

Isporuka na vašu adresu

Sve što kupite kod nas možete dobiti direktno u najkraćem mogućem roku. Naručite telefonom i ugalj ili pelet vam stižu na vašu adresu u zakazano vreme.

Super kalorični pelet

Na stovarištu Iskra ogrev d.o.o možete naći visoko kvalitetni pelet po veoma povoljnim uslovima i ceni . Proizveden od kompresovanog drveta izdvaja se kao jednostavno i ekonomično rešenje.