Kreka – lignit

Kreka – lignit

Zavisno društvo Rudnici "Kreka" doo Tuzla (BiH). Nalazi se u blizini grada Tuzla. Obuhvata tri rudnika Dubrave, Šikulje i Mramor. U ovim rudnicima se ugalj dobija podzemnom ekploatacijom.

Kreka - lignit
Kostolac – lignit

Kostolac – lignit

TE KO "Kostolac" Kostolac (SRB). Ugalj Kostolac dobijen iz ovog rudnika je drveni ugalj koji ima veliku sagorljivost i ostavlja vrlo malo pepela tako da je i čišćenje znatno kraće. Veoma je kvalitetan, koristi se za kotlove za centralno grejanje, obične peći ili šporete.

Kostolac - lignit
Kovin – lignit

Kovin – lignit

"Rudnik Kovin" ad Kovin (SRB). Nalazi 8 kilometara od sela Gaj, u opštini Kovin. Ugljena masa se vadi sa dna dunavskog jezera, i takav način podvodne eksploatacije je jedinstven na celom svetu.

Kovin - lignit
Kolubara sirova  – lignit

Kolubara sirova – lignit

To je naša najpoznatija i najrasprostranjenija vrsta lignita u Srbiji. Kolubara sirova se dobija eksploatacijom površinskog kopa. Ovaj ugalj nema veliku kaloričnu moć i zato je pogodan za loženje u pećima na čvrsto gorivo, šporetima i sl.

Kolubara sirova - lignit
Vreoci sušeni – lignit

Vreoci sušeni – lignit

Ugalj se oplemenjuje u pogonu Sušara i on je zadovoljavajuće mehaničke čvrstine, otporan prema vlagi, poseduje nizak nivo sumpora, ujednačenog kvaliteta. Prerada uglja se vrši radi dobijanja asortimana za snabdevanje industrije, termoelektrane i široke potrošnje.

Vreoci sušeni - lignit

23 godine tradicije

Kvalitet i poverenje su nas održali u samom vrhu već 23 godine.
Iskra Ogrev d.o.o.
Poslujemo od 1992.

logo

Isporuka na vašu adresu

Sve što kupite kod nas možete dobiti direktno u najkraćem mogućem roku. Naručite telefonom i ugalj ili pelet vam stižu na vašu adresu u zakazano vreme.

Super kalorični pelet

Na stovarištu Iskra ogrev d.o.o možete naći visoko kvalitetni pelet po veoma povoljnim uslovima i ceni . Proizveden od kompresovanog drveta izdvaja se kao jednostavno i ekonomično rešenje.